onsdag 18. februar 2009
Fiskegrateng med kokosmelk.
ørretfilet
poteter
asiatisk vårløk
rød chili
kokosmelk
currypaste
sukkererter
koriander, blad & stilk
brødrasp
ferske bønnespirer
Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng! Vi lager som regel en
variant med mye fenikkel og parmesan, men denne gangen ble det litt
asiatiske smaker.
Skjær potetene i skiver og legg dem i bunnen av en ildfast form. Strø over
hakket chili og mye vårløk. Legg så over fiskebitene.
Bland kokosmelk sammen med currypaste, og hell dette over laget med fisk.
Hakk koriander, både blader og stilk. Kast aldri stilkene, det er dem det er
mest smak i. Strø koriander og sukkererter over formen, og legg
litt strøkavring på toppen. Sett formen inn i ovnen, og nyt lukten mens du
venter til middagen kan serveres. Variererende hvor lang tid det trenger i
ovnen, så sjekk når du tror fisken er ferdig, det er den som avgjør
steketiden. Server med ekstra koriander og ferske, sprø bønnespirer.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
6 kommentarer:
Hva med en oppskrift på fiskekaker?! -C-
Ja det skal jeg fikse, må bare finne en passende dag å lage dem på først. Du får nøye deg med fiskegrateng inntil videre, Cec :)
Mmmmm, dette så godt ut! Post gjerne oppskriften med fennikkel og parmesan også. Det hørtes også veldig godt ut. Forresten supert at du er tilbake på nett!
Jeg vil også veldig gjerne ha en fennikkel/parmesan-post! :)
Jeg prøvde gratengen for noen dager siden, og ble helt betatt. Nammmm!
Denne skal jeg prøve:) Bestandig ute etter lettlaget hverdagsmat med asiatisk vri.
Legg inn en kommentar