fredag 13. juni 2008
Penne med smak av balsamicotomater.
fullkornspasta
basilikumpesto
aspargesbønner, skjært i biter
olje
tomater, delt to eller fire
balsamico
fetaost
alfalfaspirer
salt & pepper
Når du har tomater som begynner å bli myke, og trenger å
spises opp er det greit å lage tomatsaus eller lignende av dem.
I denne oppskriften har jeg brukt smakstomater og perletomater.
Kok pasta, og rør inn pesto etter at du har silt av kokevannet.
Varm litt olje i en gryte, og tilsett tomatene. Når det koker heller
du oppi balsamico etter ønske, og lar det småkoke noen minutter
sammen med litt salt.
Legg pasta og bønner på en tallerken, og legg over tomatene og den
deilige sausen som er i gryten. Server med fetaost og alfalfaspirer.
Super enkelt & super sunt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar