fredag 28. mars 2008
Kylling- og grapefruktsalat med yoghurtdressing.
4 porsjoner
3 kyllingfileter
salt & pepper
2 ss olje
2 grapefrukter, i fileter
1/2 pakke rucola
1/2 pakke feltsalat
10-12 cherrytomater, delt i 2
2 ss pistasienøtter
3 dl yoghurt naturell
2 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
1 lime, i biter
Gni kyllingfiletene inn med salt og pepper. Stek dem i oljen
i ca 3-4 minutter på hver side, og la dem hvile i 5 minutter før
du skjærer dem i skiver. Fordel kylling, grapefrukt, rucola,
tomater og pistasienøtter på et fat. Rør sammen yoghurt,
olivenolje og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Hell dressingen over salaten, og server den med lime.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar