mandag 24. mars 2008
Eple-og ingefærjuice.
6 grønne epler
2 cm ingefær
Gir 2 glass
Skrell ingefæren, og ha den sammen med epler i juiceren.
Ha isbiter i glasset når du serverer juicen, den er best kald.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
om det å nyte livet
7 kommentarer:
Hei - dette her såg jo kjempegodt ut! Mmmm! Det vil jeg gjerne prøve. Men, 1 cm ingefær?? Heter det det? Cm?? Hehe..jaja, da prøver vi det:)
Forresten - Jeg liker bloggen din!
Har du juicer, Åshild? Er det det sammme som en blender?
I så fall skal jeg prøve å lage denne også. Bare siler av fruktkjøttet? Kan lage et par liter og sette i kjøleskapet, kanskje..
Familien Heien ser ut til å like bloggen din. :)
Hahaha - jeg gikk også ut i fra at det var det samme som en blender..stusset litt på det der "juicer" ordet liksom:)
Jeg tar med epler, du tar med centimeterene, så lager vi det på skituren:)
Fint at dere liker blog`en, og gøy at dere skriver kommentarer.
En juicer er ikke det samme som blender. Blir vanskelig å lage denne uten juicer.
Hans Inge, det er jo noe å ønske seg til bryllup.. veldig kjekt å ha!
Men vi er jo selvsagt ikke helt fornøyd før du forklarer oss hva en "juicer" er da..
Du kan presse harde frukt og grønnsaker som ikke går i blenderen. Eple, gulrot, selleri, kål, ingefær f.eks. Kan lage mye godt!
http://www.magimix-spares.co.uk/magimix-juicer.asp
Det er kanskje også viktig å presisere at det er 2 cm uskrelt ingefær det er snakk om. Den skal ikke hakkes, for så å legges etter hverandre i biter, til den måler 2 cm.
Mål, skrell og hakk er stikkordene. :)
Legg inn en kommentar