tirsdag 25. mars 2008
Sjøtunge i gul curry.
300 gr sjøtungefilèt, i biter (eller annen hvit fisk)
1 grønn squash
1/2 blomkål
1 rød paprika
1/3 purre
2 ss gul currypaste
1 dl grønnsak/kylling kraft
3 dl kokosmelk
litt olje
Varm litt olje i en wok, og fres currypasten i 1 minutt. Tilsett
halvparten av kokosmelken, og la det koke i 10 minutter.
Tilsett grønnsaker, kraft og resten av kokosmelken, og la koke
i 5 minutte. Legg så oppi fiskebitene, og la det trekke i noen
få minutter, til fisken er ferdig.
Nudler er godt tilbehør til denne curryen.
Etiketter:
Gryter og Curry,
Sjømat
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
Hva er sjøtunge???
Det er en flyndre.
Legg inn en kommentar