fredag 13. mars 2009

VELLAGRET jarlsberg.











..slik startet og avsluttet vi forrige helg. Mmmm
Hva er det med at vi eksporterer alt det beste, og lar det
nest beste være igjen til oss selv. Fordi vi er så gavmilde?
Det er nok noen der ute som sitter og ler av oss
nordmenn, men nå begynner det å gå opp for oss.
Idsøe har de nå klart å karre til seg et parti vellagret
jarlsberg som normalt tar strake veien til det store
utland. Den er lagret i 3 år, som er dobbelt så lenge
som den vellagrede på det norske markedet. Vi
godtar nemlig at 18 måneder er skikkelig vellagret ost.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hei therese!
På bokhylleløsningen deres (den med kokebøkene), brukte dere en eller to fester da? ser at de bare bruker en på oppskriften, men tenker det kanskje er bedre med to?

Fikk akkurat tilsendt et stykke vellagret, i ordets rette forstand, hit til trondheim. Fantastisk, særlig med litt av tantes hjemmelagede ripsgele til. mmm!

Terese sa...

Tenkte samme tanke som deg, så vi har to fester.

Deilig med hjemmelaget ripsgele, god helg!

Anonym sa...

På Ost&Kaffi i Sandnes får den gode Jarlsbergen stort sett hele tiden. I tillegg til en tilsvarende god Sveitser. Vellagret, kornete type, verdens beste ost!! Tidligere Oste-Johnsen...