kyllingfilet
yoghurt naturell
tandoori krydder
sitron
couscous
rosiner
reddik
salt & pepper
Legg kyllingfilet i en skål og tilsett yoghurt naturell, tandoori,
sitronsaft og sitronbåter. Rør slik at yoghurtblandingen dekker
kyllingen, og la den marineres en halv time, den er god hvis
den får stå flere timer også.
Brun kyllingen raskt i stekepanne, og sett den deretter inn i
ovnen på 200 grader. Ikke ta bort sitronbåtene, de er gode å
spise når de har vært med kyllingen i ovnen.
Kok couscous og tilsett rosiner og reddiker. Smak til med salt og
pepper. Jeg tror aldri jeg har tatt tiden på kyllingen, men et sted
mellom 10-20 minutter vil nok være passe.
5 kommentarer:
mm. dette skal eg prøve :)
Hei. Kjempefin blogg du har, og så utrolig mange gode oppskrifter. Jeg ser du har vært i amsterdam. Hvor bodde du da? og er dette et sted du vil anbefale?
Ser fram til flere flotte oppskrifter.
Amsterdam er fantastisk! Jeg bodde på hotell rett over den kaffebaren jeg har skrevet om. Jeg vil anbefale å finne et kult kunstnerhotell eller noe lignende med litt mer stil og sjarm.
Og flere oppskrifter skal komme. Takk for tilbakemeldinger :)
Dette så kjempegodt ut! Hege
Det beste er at det smaker enda bedre enn det ser ut :) Kyllingen blir alltid saftig og god på denne måten!
Legg inn en kommentar