torsdag 10. juli 2008

Grillet scampi & ananas.













scampi, rå eller kokte
fersk ananas
chili
sitrongress
rødløk
olivenolje
lime
vårløk
brunt sukker


Bland chili, sitrongress, lime, vårløk og brunt sukker i en liten bolle,
tilsett olivenolje og rør godt. Ha så oppi ananas og scampi og la denne
marinaden stå noen timer, før du trer scampi og ananas på grillpinner.
Grill i ovn eller utegrill til scampien er ferdig.
Takk til Torbjørn for inspirasjon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håper scampien ble bedre enn det jeg laget! Resten av scampiposen var også merkelig i konsistensen(Gabriel vet hva jeg mener), så jeg kjøper ikke den mer! :)

Har du forresten noen oppskrifter på lam?

Terese sa...

Den ble kjempegod! :)
Dette er til nå min favorittoppskrift på lam, smaker helt ufattelig godt!
Skulle ønske jeg kunne linket lukten av den, det er en slager!
http://arkivertlykke.blogspot.com/2008/03/lam-korma.html

Terese sa...

Ser at linken over ikke funker, så bare finn oppskrift på lam korma, under gryter og curry.