mandag 21. september 2009

Kyllinglår med estragon.




kyllinglår
estragon
, fersk
hvitløk
sitron

søtpotet

potet
melk
parmesan
brokkoli
salt & pepper


Kjøp ustekt kyllinglår, og fyll hakket hvitløk, sitronbåter
og mye estragon
under skinnet. Brun det i olje i stekepanne,
før du setter det i ovnen.
Ha estragon og olje sammen i en morter, og gni dette over hele låret
når det settes i ovnen. Tid avhenger av hvor mye det
brunes på forhånd
og hvor stort det er.

Mos søtpoteter og poteter med en gaffel, ca halvparten av hver
sort,
sammen med noen spiseskjeer melk, raspet parmesan og
salt & pepper.
Du får da en søtpotetmos.
Server sammen med brokkolipurè som du lager
ved å kjøre brokkoli,
litt melk, salt & pepper med en stavmikser.

6 kommentarer:

Janne Marijke sa...

Grattis med den lille! Artig at du er tilbake med dine snutter.

Marte sa...

Herlig gutt! Så fint at du er tilbake her. Inspirerende bilder og oppskrifter.

enotria sa...

Ser godt ut!

Gratulerer med den nyankomne!

e.

Cecilie sa...

Fekk servert noen herlige mandler her om dagen:)

Anonym sa...

Heisan! Visste ikke helt hvor jeg skulle skrive dette innlegget, men fant ut at jeg bare skrev det på ditt siste blogginnlegg. Tidligere i bloggen så spiret du brokkolifrø. Jeg lurte på hvor du kjøpte frø og hvilke frø det var du brukte?

Ada Linnea sa...

Så flotte bilder du tar:)