lørdag 5. april 2008

Vegetar lasagne.






















lasagneplater
tomater på boks, 2 stk
1/2 stor løk, hakket
1 fedd hvitløk, revet eller hakket
frisk timian
2 håndfuller østersopp
2 dl matyoghurt
1 grønn squash, skjær den på langs i lange skiver
ost, raspet

Ikke la deg friste til å kjøpe de billige boksene med tomater, fordi
de sikkert er helt greie. Det er de ikke, du får mer smak for pengene
hvis du kjøper de økologiske.
Jeg har brukt en boks hakkede tomater, og en boks cherrytomater i juice.
Kok opp tomater, løk, hvitløk og mye timian i en gryte. La det småkoke
noen få minutter.
Smør en ildfast form, og start med å legge litt av tomatblandingen i
bunnen. Deretter legges sopp, lasagneplater,squash og tomatblanding lagvis med litt
matyoghurt inn i mellom. Ha ost på toppen.

Stek på 200 grader omtrent 45 minutter, og server med et godt brød.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm jeg er den som alltid kjøper de billigboksene med hermetiske tomater.. Neste gang skal jeg prøve økologiske.
Kjempe inspirerende blog!!

Terese sa...

Ja det er mye mer tomatsmak fra de økologiske.
Godt at jeg kan inspirere!

Anonym sa...

Jeg er blitt tipset om bloggen din, og dette er den første oppskriften jeg har prøvd meg på. Den virket litt enklere enn noen av de andre. En litt uvant lasagne når det ikke er hvit saus, men veldig godt. Jeg er meget imponert, og vil definitivt prøve meg på flere.

Tusen takk!
Aud

Terese sa...

Kjempe gøy å få tilbakemeldinger på bloggen! Tusen takk!
Det jeg legger ut på bloggen min er oppskrifter jeg liker veldig godt, så om det virker som litt arbeid å lage dem så er det iallefall verdt det når du er ferdig og skal smake håper jeg.