mandag 16. februar 2009

Kalender #22 & 23. Trøffelolje & tørkede morkler.

































Vi slo to fluer i en smekk, siden disse to var som hånd i hanske.

God, intens trøffelolje og tørkede morkler ble fantastisk sammen
i en risotto. Trenger ikke så mange flere ingredienser for å få en
perfekt risotto!
(Litt reklame sniker seg enda en gang inn fra Foodstory, her får
du altså tak i morkler hvis du bor i Stavanger.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvordan lager du denne risottoen? Og har du noe til eller kun den alene? SÅ mye spennenede :)

Terese sa...

Finn en grunnoppskrift på risotto. Så tilsetter du morkler mot slutten, og rasper over mye parmesan, avslutt med litt trøffelolje.
Vi koste oss med risottoen som kveldsmat. Den er veldig mektig i smak og konsistens, så en trenger ikke mye for å tilfredstilles.

Lykke til! :)