onsdag 18. juni 2008

Hel hvete med grønnsaker og granateple.






















2,5 dl hel hvete
5 dl vann
1 rødløk
1 squash
skall av 1 sitron
1 granateple, del og skrap ut frøene
10 aspargesbønner, del i mindre biter
6-7 soltørka tomater
1 kopp frosne grønne erter
frisk koriander
salt & pepper

Når du koker hel hvete bruker du dobbel mengde vann i
forhold til hvete. Ha den i kokende vann, og la koke til vannet
er trukket inn i hveten, ca 30 minutter alt etter mengde.
Legg de soltørka tomatene i varmt vann.
Stek løk i panne, og tilsett squash og bønner som freses noen få
minutter. Klem vannet av tomatene, og del dem i mindre biter.
La tomater og frosne erter frese litt sammen med det du har i pannen.
Til slutt har du i sitronskall, frø fra granateple og frisk koriander før det
smakes til med salt og pepper.

2 kommentarer: