søndag 10. august 2008

Grillet timiankylling, ananas & crispi poteter.

































kyllingfilet
olje
hvitløk
salt & pepper
sitronsaft, nypresset
sitrontimian, fersk
koriander, malt
poteter, i store biter
ananas, skrelt og skjært i store biter
paprika, skjært i biter
løk, skjært i biter
grillpinner

Skjær kyllingfilet i biter, og tre den på grillpinner. Bland olje,
sitrontimian, koriander, sitronsaft, hvitløk, salt og pepper i en shaker eller
morter, slik at alle kryderne blir blandet med oljen. Legg kyllingspydene
i denne marinaden.
Kok potetene til de er møre og sil av vannet. Ha olje, salt og pepper i gryten,
og rør/rist godt om, slik at bitene "ødelegges" litt. Tre potetbitene på grillpinner.
Lag også grillpinner med ananas, paprika og løk, og pensle dem med litt olje.
Da er det bare å tenne grillen, og alt kan legges på samtidig. Potetene blir
veldig gode når de kokes, vendes i olje og så grilles !

Ingen kommentarer: