onsdag 18. februar 2009

Fiskegrateng med kokosmelk.































ørretfilet

poteter
asiatisk vårløk
rød chili
kokosmelk
currypaste
sukkererter
koriander, blad & stilk
brødrasp
ferske bønnespirer

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng! Vi lager som regel en
variant med mye fenikkel og parmesan, men denne gangen ble det litt
asiatiske smaker.
Skjær potetene i skiver og legg dem i bunnen av en ildfast form. Strø over
hakket chili og mye vårløk. Legg så over fiskebitene.
Bland kokosmelk sammen med currypaste, og hell dette over laget med fisk.
Hakk koriander, både blader og stilk. Kast aldri stilkene, det er dem det er
mest
smak i. Strø koriander og sukkererter over formen, og legg
litt strøkavring på
toppen. Sett formen inn i ovnen, og nyt lukten mens du
venter til middagen
kan serveres. Variererende hvor lang tid det trenger i
ovnen, så sjekk når du tror
fisken er ferdig, det er den som avgjør
steketiden. Server med ekstra koriander
og ferske, sprø bønnespirer.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med en oppskrift på fiskekaker?! -C-

Terese sa...

Ja det skal jeg fikse, må bare finne en passende dag å lage dem på først. Du får nøye deg med fiskegrateng inntil videre, Cec :)

Anonym sa...

Mmmmm, dette så godt ut! Post gjerne oppskriften med fennikkel og parmesan også. Det hørtes også veldig godt ut. Forresten supert at du er tilbake på nett!

Anonym sa...

Jeg vil også veldig gjerne ha en fennikkel/parmesan-post! :)

Céline sa...

Jeg prøvde gratengen for noen dager siden, og ble helt betatt. Nammmm!

Monica sa...

Denne skal jeg prøve:) Bestandig ute etter lettlaget hverdagsmat med asiatisk vri.