lørdag 27. september 2008

Suppe av erter og ruccola.














1 ss olje
1 rødløk, finhakket
700 gr frosne grønne erter
100 gr ruccola
7 1/2 dl varm grønnsaksbuljong
2 1/2 dl vann
parmesan

La løken surre i varm olje i en stor kjele. Når den begynner
å bli myk tilsetter du erter og ruccola, og lar det surre litt mer.
Tilsett buljong og 2 1/2 dl vann, la det koke opp og reduser varmen
litt før det kan stå og trekke i 15-20 minutter.
Mos suppen til pure med en stavmikser.
Server med parmesan og litt god olivenolje på toppen, og et godt
brød. Her har jeg brukt urtebrød fra O&Co.

2 kommentarer:

Gunni sa...

Tusen takk for kjempefin blogg! Vi har laget denne suppen flere ganger, men litt forskjellig hver gang. Sist tilsatte jeg fersk mozzarella før den ble mikset, og denne gangen prøver vi med litt chilli=) Men den er absolutt god nok sånn som den er også;)
Nå skal suppen få bli med i termos på tur! nammm

Terese sa...

Mmm høres spennende ut med mozzarella oppi. Tusen takk for tilbakemelding! Termossuppe på tur er fantastisk ,
god tur !