torsdag 16. oktober 2008

Reker og sei i masamancurry.












ferske reker
seifilet
masaman currypaste
olje
kokosmelk
fiskesaus
squash, skjært i tykke strimler
neper, skjært i biter
løk, hakket
slangebønner, kuttet
lime
korianderblader
korianderstilker, hakket

Varm olje i en stor panne, og tilsett 2-3 ss currypaste.
Fres i 1-2 minutter, og tilsett løk og korianderstilker.
La det småkoke noen minutter, tilsett så kokosmelk og fiskesaus.
Ha
neper, squash og slangebønner oppi, og la det få koke noen
få minutter. La fisk og reker få trekke i curryen, til du ser
fisken er ferdig. Dryss korianderblader og skvis limesaft over
før servering. Masamancurry er ikke sterk, den har en søt og
rund smak. Smak til med litt hakket chilli over om du vil ha
litt skarpere smak. Dette er en superrask middag, og smaker
helt fantastisk !
Kan gjerne serveres med ris.

Ingen kommentarer: