mandag 13. oktober 2008

Tomatpurè med estragon.
























friske tomater, delt i fire
økologiske tomater på boks
frisk estragon
hvitløk, hakket
løk, hakket
salt & pepper

Dette er en enkel oppskrift på en god tomatsaus.
Ha friske tomater, boksetomater, hvitløk, løk og
estragon i en gryte, og la det koke til det er mørt
og lukter godt i huset.
Mos med stavmikser, og smak til med salt og pepper.
Sausen kan blant annet brukes på pizza og til pasta.
Kombinasjonen tomat og estragon er fantastisk !
Lager du mye kan du fryse tomatsausen i ønskelige
porsjoner, og du har et billigere, bedre og sunnere
alternativ til den du kjøper i butikken.

4 kommentarer:

Tiril sa...

Fantastiske bilder og oppskrifter, endelig har jeg funnet noen herlige matblogger,

Astrid sa...

Nam! God idé.

Terese - er du den Terese som kjenner Therese og Helge Gunnar? Fant deg forresten via Siggelicious.

Terese sa...

Tiril : Takk takk takk!
Astrid : Jeg er den Terese ja. :) Hyggelig at du er innom på besøk !

Astrid sa...

Jeg er så glad i slike sammentreff som dette! Hyggelig å treffe deg her i blogland, Terese :-)