fredag 9. mai 2008

Salte mandler.
























mandler
salt

Legg mandlene i en langpanne. Når ovnen er ca 150-180 grader, setter
du inn mandlene. Nå skal mandlene stå til de blir sprø, og en må smake
seg frem til når de er ferdige. Det tar ca 15 minutter, men varierer veldig
avhengig av ovnen og mandlene du bruker.
Mens mandlene er i ovnen kan du knuse saltet i en morter, til det får
meliskonsistens. Dette saltet strør du over mandlene når de er ferdige i
ovnen. Du kan eventuelt riste dem litt i et dørslag etterpå, slik at overflødig salt
forsvinner. Legg dem i lufttett beholder hvis du ikke spiser dem opp
med en gang.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, de gode mandlene! Jeg lurte litt på om dere hadde sluttet å lage dem. Husker at vi laget det til bryllupet :)
-C

Terese sa...

Mandlene er en gjenganger, kan aldri bli lei av disse.