tirsdag 9. desember 2008

Kalender #9. Balsamico med kirsebær.


Lurte litt på hva vi skulle bruke denne til, men fant ut at det

var best å teste den til brød først. Greit å bli kjent med
smaken, før en kan komme på hva den passer sammen med.
Drypp noen dråper i en god olivenolje : enjoy!
Denne er utrolig god!!!!!

4 kommentarer:

*SNYdesign sa...

Jeg klarer ikke å lese navnet på flaske...fikk veldig lyst å prøve denne...Coop Mega har forresten fått en utrolig spennende serie med dipper fra GoGreen. Jeg prøvde Red Pepper Hoummus som var nydelig til olivenbrød, pluss en dip med ingefær, appelsin og gulrot som var litt mer spesiell. Nesten som en marmelade... Uansett, mange dipper i denne serien. Skal prøve pepperdippen til helga... Bare et lite tips til matelskeren:)

Terese sa...

Hvis du klikker på bildet, blir det stort nok til at du kan lese hva det står. Den er kjøpt på Oliviers & Co, og er virkelig verdt å prøve!
Har ikke sett det nye i go green serien, men det er bra at det kommer litt mer spennende utvalg i de vanlige matbutikkene - det trengs! Jeg prøver å lage mest mulig mat fra bunnen av, men av og til er det jo greit å la seg friste av noe som er ferdig. :)
Takk for kommentarer og tips!

Anonym sa...

Jeg er så imponert over fantasien dere har og hva dere får til med gavene hver dag. Misunner dere litt når gjelder det å ha tid til slike førjulsgleder. Gleder meg til å se fortsettelsen. Nydelige bilder også forresten. Må sjekke bloggen din hver dag. Er du/dere bare hobbykokker?

Terese sa...

Vi er begge lidenskapelig opptatt av mat, men er ikke mer enn hobbykokker :)
Hyggelig at du er innom og ser!