tirsdag 2. desember 2008

Kalender #2. Grønn madagaskar pepper.























Dagens gave var en liten utfordring. Tidligere har jeg brukt

hel grønn pepper i ulike gryter, men følte jeg måtte komme
på noe nytt. Resultatet ble pasta:

Spaghetti med grønn pepper.

fullkorn spaghetti
hvitløk, hakket
squash, biter
tørkede aprikoser, biter
fetaost
hel grønn pepper i lake

Kok spaghetti al dente, sil av vannet og hell over litt god
olivenolje så den ikke blir tørr og kjedelig.
Mens spaghettien koker steker du hvitløk, squash, aprikoser
og grønn pepper i en panne med litt olje.
Legg spaghetti i en skål, strø over blandingen fra pannen og
tilslutt smuldrer du over fetaost.
Fantastisk med smaken av grønn pepper, sammen med de
søte aprikosene og den myke deilige fetaosten! Dette bør dere
prøve - smashing!

4 kommentarer:

*SNYdesign sa...

Så morsomt!Lagde forresten Cannelonni med feta og spinat og lokk av bechamel saus igår, og det hadde sikkert gjort seg med litt grønn pepper:)

Terese sa...

Det hørtes deilig ut, du får prøve med grønn pepper neste gang du lager det. :)

Anonym sa...

Hei:) oppdaget bloggen din da jeg surfa etter oppskrift på sjokoladetrøfler. Skal prøve meg på trøfler i helgen. Men aner du hvor lenge de er holdbare?

Ser iallefall at jeg har funnet noen som er om mulig ennå mer interessert i mat enn hva jeg er;) artig og inspirerende. har tenkt tanken på å lage en matblogg selv, men ante jo ikke at det fantes så mange av dem! du har akkurat fått en fast leser! -c-

Terese sa...

Hei C.
Jeg lager ofte bare noen få trøfler om gangen, så jeg har ikke testet holdbarheten. De er tomme etter noen dager. Jeg elsker å gi matgaver når vi drar i middagsbesøk eller lignende, og trøfler er jo en god gave.
Den oppskriften jeg har her på bloggen er jo veldig enkel, og inneholder minimalt med ingredienser, så det er fort gjort å lage dem.
Så fint at du har funnet min side, og takk for at du legger igjen koselig kommentar, jeg er glad! :)