mandag 24. mars 2008

Eple-og ingefærjuice.











6 grønne epler
2 cm ingefær

Gir 2 glass

Skrell ingefæren, og ha den sammen med epler i juiceren.
Ha isbiter i glasset når du serverer juicen, den er best kald.

7 kommentarer:

Åshild sa...

Hei - dette her såg jo kjempegodt ut! Mmmm! Det vil jeg gjerne prøve. Men, 1 cm ingefær?? Heter det det? Cm?? Hehe..jaja, da prøver vi det:)

Forresten - Jeg liker bloggen din!

Hans Inge sa...

Har du juicer, Åshild? Er det det sammme som en blender?

I så fall skal jeg prøve å lage denne også. Bare siler av fruktkjøttet? Kan lage et par liter og sette i kjøleskapet, kanskje..

Familien Heien ser ut til å like bloggen din. :)

Åshild sa...

Hahaha - jeg gikk også ut i fra at det var det samme som en blender..stusset litt på det der "juicer" ordet liksom:)

Jeg tar med epler, du tar med centimeterene, så lager vi det på skituren:)

Terese sa...

Fint at dere liker blog`en, og gøy at dere skriver kommentarer.
En juicer er ikke det samme som blender. Blir vanskelig å lage denne uten juicer.
Hans Inge, det er jo noe å ønske seg til bryllup.. veldig kjekt å ha!

Åshild sa...

Men vi er jo selvsagt ikke helt fornøyd før du forklarer oss hva en "juicer" er da..

Terese sa...

Du kan presse harde frukt og grønnsaker som ikke går i blenderen. Eple, gulrot, selleri, kål, ingefær f.eks. Kan lage mye godt!

http://www.magimix-spares.co.uk/magimix-juicer.asp

Terese sa...

Det er kanskje også viktig å presisere at det er 2 cm uskrelt ingefær det er snakk om. Den skal ikke hakkes, for så å legges etter hverandre i biter, til den måler 2 cm.
Mål, skrell og hakk er stikkordene. :)