mandag 3. mars 2008

Fiskesuppe med smak av ingefær.















400 gr ørretfilet
7 dl grønnsakskraft
2 ts fiskesaus
1 ts brunt sukker
2 ts soyasaus
1 pok choi
1 gulrot
2 vårløk
2 sjalottløk
4 ss strimlet ingefær, fersk eller fra glass
1/4 brokkoli
1 liten bunt fersk koriander, både stilk og blader
1/2 squash
1/2 lime
soba nudler

Kok nudler, skyll i kaldt vann og hell litt olje over.
Surr all løken og hakkede korianderstilker med litt olje,
i en gryte. Tilsett alle grønnsaker, utenom pok choi, og fres
i to minutter.
Hell kraften over, og la det koke til grønnsakene har ønsket
konsistens. Tilsett fiskesaus, soyasaus, sukker og pok choi.
Legg fiskebitene oppi, og la det trekke til fisken er ferdig.
Smak til med salt, pepper og limesaft.
Legg nudler i bunnen av en suppeskål. Hell suppen over
og legg mye fersk koriander på toppen.

1 kommentar:

G sa...

SINNSYKT god! ....om jeg skal få si det selv ;)