mandag 31. mars 2008

Sterk spinat-og kokossuppe med indiske kjøttboller.












Indiske kjøttboller
1 pakke kyllingkjøttdeig
1 dl røde linser
2 ts spisskummin
1 ts kanel

Spinat- og kokossuppe
1 boks kokosmelk + 1 1/2 boks vann
ca 3 dl hakket spinat (frossen)
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ts grønn currypaste
1/2 ts kardemomme
fersk eller torkad chili, mengde etter smak
asiatisk fiskesaus

Kok linsene slik det står på pakken. Bland så alle ingrediensene
til kjøttbollene, form boller med hånden og stek i panne med olje.

Fres hvitløk, chili, kardemomme og curry i litt olje.
Tilsett kokosmelk, vann og spinat og la det koke opp.
Tilsett fiskesaus etter smak (,ca 2-3 ts).
Server suppen med kjøttbollene.

Denne oppskriften er hentet fra min hemmafru. Bollene og suppen
sammen blir veldig godt, men suppen alene er ikke en slager hos
meg.

Ingen kommentarer: